Головка торцева 30мм дванадцятигранна MTX 136979

Модель: 136979

Ціна
70.00 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
MTX
Розміри (Д х Ш х В):
44 x 40 x 40
Головка змінна торцева Виготовлена із хромванадієва сталі і має підвищену зносостійкість. Твердість матеріалу робочої частини головки - 42 HRс, що відповідає вимогам ГОСТу. Виріб має поліроване хромонікелевим покриття. Торцева головка має 12-гранний профіль із збільшеною площею контакту з деталлю, що значно знижує деформацію граней кріплення при високих навантаженнях і дозволяє здійснювати обертання кріплення з меншим кутом повороту (30 градусів) в порівнянні з 6-гранним зевом. Головка має посадочне місце для приєднувального квадрата 1 2. Головка призначена для ефективного монтажу демонтажу болтових з'єднань.
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Головка змінна торцева Виготовлена із хромванадієва сталі і має підвищену зносостійкість. Твердість матеріалу робочої частини головки - 42 HRс, що відповідає вимогам ГОСТу. Виріб має поліроване хромонікелевим покриття. Торцева головка має 12-гранний профіль із збільшеною площею контакту з деталлю, щ..
Торцева головка торгової марки GROSS призначена для проведення кріпильних робіт болтових з'єднань різної форми розміром від 11 до 32 мм. Для використання головки необхідний перехідник з квадратом 1/2 дюйма. Довжина головки 88 мм, товщина 43 мм. Виготовлена головка з високоякісної хромованадіевой ста..
Торцева головка торгової марки GROSS призначена для проведення кріпильних робіт болтових з'єднань різної форми розміром від 6 до 21 мм. Для використання головки необхідний перехідник з квадратом 3/8 дюйма. Довжина головки 65 мм, товщина 27,7 мм. Виготовлена головка з високоякісної хромованадіевой ст..
Змінна торцева головка підвищеної зносостійкості з хромованадіевой стали. Твердість матеріалу робочої частини головки - 42 HRс. Матове хромонікелевим покриття. Торцева головка має динамічний 6-гранний профіль із збільшеною площею контакту з деталлю, що знижує деформацію граней кріплення при високих ..