Ключ комбінований 9мм GROSS 15128

Модель: 15128

Ціна
56.82 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
Розміри (Д х Ш х В):
143 x 44 x 18
Ключ комбінований торгової марки GROSS призначений для монтажу та демонтажу різьбових з'єднань. Виготовлений з високоякісної хромованадіевої (Crv) сталі методом холодного штампа.Твердість 45-48 HRC. Ключ з одного боку оснащений захопленням відкритого типу - ріжковим і накидним з іншого боку. Профіль кільцевого зіву має 12 граней, що збільшує площу зіткнення робочих поверхонь і знижує ризик деформації граней кріплення при монтажі. Кут нахилу кільцевого зіву ключа в 15 градусів робить монтаж більш зручним. Хромонікелеве покриття ключа покращує антикорозійні властивості інструменту.
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Ключ комбінований торгової марки GROSS призначений для монтажу та демонтажу різьбових з'єднань. Виготовлений з високоякісної хромованадіевої (Crv) сталі методом холодного штампа.Твердість 45-48 HRC. Ключ з одного боку оснащений захопленням відкритого типу - ріжковим і накидним з іншого боку. Профіль..
Розвідні ключі c фосфатированной покриттям і двухкомпонентной рукояткою з кованої сталі. Паралельна поверхню затискних губок забезпечує надійне захоплення гайки. Точно вивірені повзуни затискних губок забезпечують мінімальне переміщення. Ідеально підходять для роботи у важкодоступних місцях. Точна ш..
Ключ шестигранник призначений для роботи з кріпленням, оснащеним внутрішнім шестигранним гніздом. Ключі виготовлені з вуглецевої сталі. Покриття оксидоване. Твердість сталі 49-53 HRC. При роботі в важкодоступних місцях довгий кінець використовується як робочий. Продаються поштучно і мають індивідуал..