Ключ-тріскачка 1/4" з перемикачем SPARTA 140205

Модель: 140205

Ціна
116.47 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
Вага:
0.14
Розміри (Д х Ш х В):
220 x 30 x 30
Ключ-тріскачка виготовлений з хромванадієва сталі. Має антикорозійне покриття з хрому. Храповий механізм з перемикачем забезпечує плавний хід і можливість швидкої зміни напрямків обертання ключа. Приєднувальний квадрат з кульковим фіксатором надійно утримує знімні торцеві головки різних розмірів, подовжувачі, адаптери та інші насадки. Ключ призначений для швидкого монтажу різьбових з'єднань.
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Ключ-тріскачка виготовлений з хромванадієва сталі. Має антикорозійне покриття з хрому. Храповий механізм з перемикачем забезпечує плавний хід і можливість швидкої зміни напрямків обертання ключа. Приєднувальний квадрат з кульковим фіксатором надійно утримує знімні торцеві головки різних розмірів, по..
Трещеточний динамометрический ключ дозволяє точно обмежити додаєтьсязусилля для затягування кріплення. Виготовлений з хромованадіевой стали, квадрат 1/2,реверс, дозволяє працювати як звичайним ключем-тріскачкою. модель 14160працює в діапазоні 42-210 Нм, а 14162 - 70-350 Нм...
Ключ балонний телескопічний Г-подібний виготовляється з хромванадієва сталі і має хромонікелевим покриття. Телескопічна рукоятка дозволяє змінювати довжину важеля (300-450 мм) і регулювати зусилля на відкручування або закручування болтових з'єднань. Знімна торцева головка з 6-гранним профілем має дв..
Ключ-хрест балонний хрестоподібний виготовляється з вуглецевої сталі. Твердість матеріалу робочих частин ключа 41 HRс, що відповідає вимогам ГОСТу. Захисне покриття виконано з цинку. Прути ключа надійно приварені один до одного під кутом 90 градусів. Ключ арт. 14244 має 4 незнімні торцеві головки з ..