Бокорізи 160мм GROSS 17571

Модель: 17571

Ціна
841.00 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
Розміри (Д х Ш х В):
240 x 65 x 20
Ріжучі кромки бокорізів загартовані індукційними струмами і мають твердість 62 HRC. Зсув шарніра до ріжучих крайок збільшує ефективність різу на 20%. Додаткові ребра на внутрішніх частинах шарніра дозволяють утримувати кабель ПВХ при розрізанні. Ергономічна форма рукояток дозволяє надати руці оптимальне положення, що знижує втому і травматизм при тривалій роботі. Трикомпонентні рукоятки виконані з поєднання пластика і гуми. Ребра жорсткості на зовнішніх металевих частинах інструменту роблять конструкцію міцнішою. Інструмент має спеціальне антикорозійне покриття 'титан-фініш'. Нижня частина рукояток оснащена додатковими упорами, на які можна встановити пружину для авторозжиму або скобу із петлею, що розширить функції інструменту.
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

923.00 грн

У наявності
Ріжучі кромки бокорізів загартовані індукційними струмами і мають твердість 62 HRC. Зсув шарніра до ріжучих крайок збільшує ефективність різу на 20%. Додаткові ребра на внутрішніх частинах шарніра дозволяють утримувати кабель ПВХ при розрізанні. Ергономічна форма рукояток дозволяє надати руці оптима..
Шарнірно-губцевий інструмент серії MINI призначений для широкого спектру слюсарних і монтажних робіт, в яких потрібна особлива точність. Інструмент виготовлений з інструментальної вуглецевої сталі марки У7 і має нікельовану поверхню. Твердість різальних крайок 53 HRC. Твердість затискних частин 45,5..
Виготовлені з високоякісної хромванадієва інструментальної сталі, виплавленої в електропечі, загартованої в маслі і відпущеної. Двокомпонентні ергономічні рукоятки забезпечують комфорт при роботі і виключають вислизання інструменту з рук. Зносостійкі губки із зонами захоплення для плоских і круглих ..