Набір інструментів 57пр STELS 14101

Модель: 14101

Ціна
1948.86 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
Розміри (Д х Ш х В):
270 x 160 x 55

Набори інструменту торгової марки STELS розроблені спеціально для автолюбителів та центрів технічного обслуговування. Кожен етап виробництва контролюється відповідно до міжнародних стандартів. Головки і комбіновані ключі виготовлені з хромованадіевой сталі, що додає інструменту виняткову твердість у поєднанні з легкістю. Біти, біти-вставки та викрутки виробляються зі сталі S2, яка поліпшує властивості інструменту. Всі набори упаковані в кейс, виготовлений з жорсткого протиударного пластика, з металевими застібками. Набори інструменту STELS знадобляться вам не тільки в автомобілі. З їх допомогою можна проводити побутовий ремонт будинку і на дачі, ремонт побутових конструкцій і садової техніки.

Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Набори інструменту торгової марки STELS розроблені спеціально для автолюбителів та центрів технічного обслуговування. Кожен етап виробництва контролюється відповідно до міжнародних стандартів. Головки і комбіновані ключі виготовлені з хромованадіевой сталі, що додає інструменту виняткову твердість у..
Набори інструменту торгової марки STELS розроблені спеціально для автолюбителів і центрів технічного обслуговування. Кожен етап виробництва контролюється відповідно до міжнародних стандартів. Набір укомплектований масло і бензостойкой двухкомпонентной трещеткой. Головки і комбіновані ключі виготовле..
У набір входять інструменти під квадрат 12: ключ трещеточний (45 зубів) з ергономічною 2-кольоровою ручкою, реверсом і механізмом розблокування кулькового фіксатора, головки торцеві 6-гранні-16 шт. (10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24, 27, 30 і 32 мм)..