Набір ключів ріжкових 6-22мм 8шт SPARTA 152755

Модель: 152755

Ціна
274.44 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
Вага:
0.57
Розміри (Д х Ш х В):
195 x 78 x 43
Ключі виготовлені з вуглецевої сталі. Твердість матеріалу робочої частини 42 HRc (вимоги ГОСТ - 41-46 HRc). Мають надійне захисне покриття з хрому. Упаковані в поліетилен. Ключі гайкові двосторонні з відкритим зевом призначені для монтажу демонтажу різьбових з'єднань.
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Ключі виготовлені з хромванадієва сталі. Твердість матеріалу робочої частини ключа 45 HRc (вимоги ГОСТ - 45-51 HRc). Мають поліроване хромонікелевим покриття. Поставляються в комплекті з трапецієподібним пластмасовим утримувачем. Ключі гайкові двосторонні з відкритим зевом призначені для монтажу дем..
Ключі гайкові колінчаті мають два кільцевих зіву різних розмірів. Профіль кільцевого зіву має 12 граней, що збільшує площу зіткнення робочих поверхонь і знижує ризик деформації граней кріплення при монтажі. Накидні робочі частини ключа зміщені щодо його рукоятки, що дозволяє працювати у важкодоступн..
Набір ключів з хромванадієва сталі. Твердість накидною робочої частини - 44 HRc...
Ключі виготовлені з хромванадієва сталі. Твердість матеріалу робочої частини ключа 39 HRc (вимоги ГОСТ - 36-41 HRc). Ключі мають поліроване хромонікелевим покриття. Профіль кільцевого зіву має 12 граней, що збільшує площу зіткнення робочих поверхонь і знижує ризик деформації граней кріплення при мон..