Набір викруток 'Point' 6шт SPARTA 11782

Модель: 11782

Ціна
264.37 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
Розміри (Д х Ш х В):
310 x 200 x 35
Нова серія викруток Point призначена для монтажу і демонтажу різьбових з'єднань різних типів і розмірів.SL4 * 100 мм, SL5 * 100 мм, SL6 * 150 мм, Ph0 * 80 мм, Ph1 * 100 мм, Ph 2 * 150 ммЖало викрутки намагнічене.Стрижень викрутки виготовлений з якісної хромованадіевої сталі,Має нікельоване покриття, стійке до впливу корозії. твердість робочої частини 50-52 HRC.Двокомпонентна рукоятка розроблена з використанням останніх технологій, що дозволяє знизити навантаження на зап'ясті. Ергономічна форма забезпечує зручність при тривалій роботі.
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Набір призначений для монтажу і демонтажу різьбових з'єднань. Стержень виготовлений з хромванадієва сталі. Твердість робочої поверхні - 46 HRc. Наконечник намагнічений. Викрутки мають двокомпонентну противоскользящую рукоятку ергономічної форми з отвором для підвішування. Комплектація: викрутки з пр..
Професійний набір викруток торгової марки GROSS призначений для загвинчування і відгвинчування різьбових з'єднань маленького розміру. Викрутки даного розміру незамінні при роботі з електронікою. В набір входить шість викруток розмірами: SL 1.5, SL 2.0, SL 3.0, Ph 00, Ph 0 і Ph 1. Стрижні викруток ви..
Викрутки з вільно обертаються потиличник рукояток призначені для точних механічних робіт та операцій з дрібними деталями. Рукоятки викруток виконані зі сталі зі спеціальним рифленням для захисту від вислизання з рук. Викрутки укомплектовані в пластиковий бокс. У комплект набору входять викрутки з пр..
Викрутки призначені для виконання прецизійних робіт з ремонту та обслуговування годинників, мобільних телефонів, пейджерів, ноутбуків та іншої електронної техніки...