Ножівка по дереву 'Piranha' 500мм 3D 7-8TPI GROSS 24101

Модель: 24101

Ціна
436.00 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
Розміри (Д х Ш х В):
600 x 140 x 35
Ножівка "PIRANHA" торгової марки GROSS призначена для столярних робіт як з деревними композитними матеріалами: ламінатом, ДСП, ДВП, МДФ, так і з синтетичними: пінополістиролом, поліуретаном та ін. Полотно ножівки довжиною 500 мм виготовлено з японської сталі SK-5. Поверхня полотна оброблена антикорозійним полімерним покриттям. Зуби ножівки мають тригранну заточку, що дозволяє працювати максимально якісно і швидко. Двокомпонентна рукоятка ножівки виготовлена ??з ударостійкого пластику, а ергономічна форма робить її комфортною для рук навіть при інтенсивному пилянні.
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Ножівка "PIRANHA" торгової марки GROSS призначена для столярних робіт з різними породами деревини і деревними композитними матеріалами: ламінатом, ДСП, ДВП, МДФ, а також з синтетичними матеріалами: пінополістиролом, поліуретаном та ін. Полотно ножівки довжиною 450 мм виготовлено з японської сталі SK..
Ножівка" "PIRANHA" "торгової марки GROSS призначена для столярних робіт з різними породами деревини і деревними композитними матеріалами: ламінатом, ДСП, ДВП, МДФ, а також з синтетичними матеріалами: пінополістиролом, поліуретаном та ін. Полотно ножівки довжиною 500 мм виготовлено з японської стали ..
Ножівка "PIRANHA" торгової марки GROSS призначена для столярних робіт як з деревними композитними матеріалами: ламінатом, ДСП, ДВП, МДФ, так і з синтетичними: пінополістиролом, поліуретаном та ін. Полотно ножівки довжиною 400 мм виготовлено з японської сталі SK-5. Поверхня полотна оброблена антикоро..
Ножівка "PIRANHA" торгової марки GROSS призначена для столярних робіт як з деревними композитними матеріалами (ламінатом, ДСП, ДВП, МДФ), так і з синтетичними (пінополістиролом, поліуретаном і пр). Полотно ножівки довжиною 550 мм виготовлено з японської сталі SK-5. Поверхня полотна оброблена антикор..