Ножівка по металу 300мм MTX 775939

Модель: 775939

Ціна
342.92 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
MTX
Розміри (Д х Ш х В):
410 x 155 x 25
Ножівка має обрезиненную рукоятку ергономічної форми. Важільно-гвинтовий механізм натягу полотна дозволяє швидко провести заміну полотна, В корпусі рамки ножівки розташоване місце для зберігання 5 полотен. Конструкція рамки ножівки дозволяє встановлювати полотно під кутом 55 & deg; і 90 & deg;. У ножівці використовуються полотна довжиною 300 мм. Ножівка призначена для робіт по металу, ДСП, ПВХ, ламінат тощо Використовується при проведенні широкого спектра слюсарних робіт.
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Полотно ножівки виготовлено зі сталі марки 65 Mn. Універсальний зуб з двухгранних заточуванням. Індукційна гарт зуба надає додаткову міцність зубьям і збільшує термін служби ножівки. Завдяки двухкомпонентной обрезиненной ручці ножівка при роботі не ковзає в руці. Призначена для роботи з фанерою, різ..
Полотно ножівки виготовлено зі сталі марки 65 Mn. Загартування зубів забезпечує гостроту заточки на весь термін служби ножівки. Призначена для дрібних пильних робіт...
Ножівка виготовлена з холоднокатаної сталі марки 65 Mn. Полотно інструменту має зуб з двухгранних заточуванням. Зуби ножівки загартовані. Кількість зубів на дюйм - 6. Твердість зубів - 55 HRc. На поверхню нанесена лінійка, що дозволяє робити точні виміри. Рукоятка виготовлена з деревини, покрита лак..
Ножівка виготовлена з холоднокатаної сталі марки 65 Mn. Полотно інструменту має зуб з двостороннім заточуванням. Зуби ножівки загартовані. Кількість зубів на дюйм - 6. Твердість зубів - 55 HRc. На поверхню нанесена лінійка. Ергономічна двокомпонентна рукоятка з пластмаси...