Окуляри захисні відкритого типу прозорі СИБРТЕХ 89155

Модель: 89155

Ціна
23.00 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
Розміри (Д х Ш х В):
240 x 110 x 40
Захисні окуляри призначені для запобігання механічного ураження очей: бризок будівельних розчинів. Застосовують при роботі з металорізальних, деревообробним обладнанням, слюсарним і садово-городнім інструментом. Виготовлені з ударостійкого полікарбонату, мають верхню і бічну захист. Окуляри сучасного дизайну з прозорими лінзами, не мають обмеження по терміну носіння.
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Захисні окуляри призначені для запобігання механічного ураження очей: бризок будівельних розчинів. Застосовують при роботі з металорізальних, деревообробним обладнанням, слюсарним і садово-городнім інструментом. Виготовлені з ударостійкого полікарбонату, мають верхню і бічну захист. Окуляри сучасног..
Окуляри з прямою вентиляцією забезпечують захист очей від впливу стружки і інших твердих частинок, а також від прямого попадання пилу в подочечное простір. Анатомічна форма обтюратора забезпечує ідеальне прилягання вироби до обличчя. Матеріал лінзи - міцний полікарбонат, він гарантує максимальний за..
Окуляри герметичні забезпечують захист очей від впливу стружки і інших твердих частинок, а також від попадання роз'їдають газів, парів, аерозолів, рідини і пилу в подочечное простір. Анатомічна форма обтюратора забезпечує ідеальне прилягання вироби до обличчя. Матеріал лінзи - міцний полікарбонат, в..