Струна для тримера 2.0мм 15м трикутна DENZEL 96163

Модель: 96163

Ціна
34.06 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
Вага:
0.05
Розміри (Д х Ш х В):
138 x 112 x 36
Волосінь DENZEL застосовується в якості ріжучого матеріалу в електричних і бензинових тримерах. Котушка з леской завдовжки 15 м виготовлена з нейлону, має високу зносостійкість. Леска рекомендована для скошування як густий зеленої трави, так і сухого багаторічного чагарнику.
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Ліска DENZEL застосовується в якості ріжучого матеріалу в електричних і бензинових тримерів. Котушка з волосінню завдовжки 15 м і діаметром перетину 1,6 мм виготовлена з нейлону в формі зірки, має високу зносостійкість. Ліска рекомендована для скошування як густий зеленої трави, так і сухого багатор..
Ліска DENZEL застосовується в якості ріжучого матеріалу в електричних і бензинових тримерів. Котушка з волосінню завдовжки 15 м і діаметром перетину 2,4 мм виготовлена з нейлону в формі зірки, має високу зносостійкість. Ліска рекомендована для скошування як густий зеленої трави, так і сухого багатор..
Ліска DENZEL застосовується в якості ріжучого матеріалу в електричних і бензинових тримерів. Котушка з кручений волосінню завдовжки 10 м і діаметром перетину 2,4 мм виготовлена з нейлону в формі квадрата, має високу зносостійкість. Вита (спиралевидная) форма знижує рівень шуму під час роботи, а квад..