З'єднувач пластмасовий швидкоз'ємний для шланга 3/4" PALISAD 661608

Модель: 661608

Ціна
15.00 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
Розміри (Д х Ш х В):
110 x 70 x 45

Швидкознімний з'єднувач. Посадковий діаметр для шланга 3/4".

Виготовлений з ударопрочной ABS-пластмаси.

З'єднувальний елемент поливальної системи сумісний з усіма адаптерами, переходниками-з'єднувачами, трійниками, а також з наборами поливальної системи PALISAD.

Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Швидкознімний з'єднувач з клапаном 'автостоп', посадковий діаметр для шланга 3/4". Виготовлений з ударопрочной ABS-пластмаси. З'єднувальний елемент поливальної системи сумісний з усіма адаптерами, переходниками-з'єднувачами, трійниками, а також з наборами поливальної сис..
Швидкознімний з'єднувач з внутрішнім різьбленням і клапаном 'автостоп' виготовлений з ударопрочной ABS-пластмаси. Посадковий діаметр для крана 3 квітня ". З'єднувальний елемент поливальної системи сумісний з усіма адаптерами, переходниками-з'єднувачами, трійниками, а також з наборами поливальної сис..
Швидкознімний з'єднувач із зовнішньою різьбою виготовлений з ударопрочной ABS-пластмаси. Посадковий діаметр для крана 3 квітня ". З'єднувальний елемент поливальної системи сумісний з усіма адаптерами, переходниками-з'єднувачами, трійниками, а також з наборами поливальної системи PALISAD...
даптер-перехідник виготовлений з ударопрочной ABS-пластмаси. Призначений для підключення шлангів діаметром 1 2 "і 3 4"...