Граблі 5 зубців 90мм PALISAD 617778

Модель: 617778

Ціна
75.00 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
Розміри (Д х Ш х В):
265 x 85 x 75

Граблі 5-зубі з ергономічною обрезиненной рукояткою. Ширина робочої частини 90 мм, загальна довжина 260 мм.Призначені для збору зрізаних пагонів, розпушування та вирівнювання грунту на невеликих грядках і клумбах. Робоча частина виконана з інструментальної сталі У8 і забарвлена молотковій емаллю для запобігання від корозії. Двокомпонентна рукоятка ергономічної форми дозволяє працювати максимально комфортно.Після закінчення роботи необхідно очистити робочу частину інструменту від залишків грунту і садового сміття.

Останні відгуки
Валентина Дмитриевна
19.04.2019
Очень нравится работать с таким замечательным инструментом. Ручка - просто одно удовольствие! Спасибо
Дивитися всі відгуки
Валентина Дмитриевна
19.04.2019
Очень нравится работать с таким замечательным инструментом. Ручка - просто одно удовольствие! Спасибо

Написати відгук

Схожі товари

Граблі 5-зубі з обрезиненной рукояткою, яку при необхідності можна подовжити. Ширина робочої частини 110 мм, загальна довжина 280 мм.Призначені для збору зрізаних пагонів, розпушування та вирівнювання грунту на невеликих грядках і клумбах. Робоча частина виконана з інструментальної сталі У8 і забарв..
Граблі віялові 9-зубі з обрезиненной рукояткою, яку при необхідності можна подовжити. Ширина робочої частини 130 мм, загальна довжина 420 мм.Призначені для збору зрізаних пагонів і бур'янів на невеликих грядках і клумбах. Робоча частина виконана з пружинної сталі 65Г і забарвлена порошковою емаллю д..
Граблі кручені з дерев'яною рукояткою. Призначені для збору зрізаних пагонів, розпушування, аерації і вирівнювання грунту на невеликих грядках і клумбах. Робоча частина виготовлена зі сталі Ст3 і пофарбованпорошковою емаллю для запобігання від корозії. Рукоятка виконана з берези в / с. Після закінче..