Граблі 8 зубців кручені 140мм з рукояткою 300мм СИБРТЕХ 61761

Модель: 61761

Ціна
56.00 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
Розміри (Д х Ш х В):
375 x 165 x 85
Граблі кручені з дерев'яною рукояткою. Призначені для збору зрізаних пагонів, розпушування, аерації і вирівнювання грунту на невеликих грядках і клумбах. Робоча частина виготовлена зі сталі Ст3 і пофарбованпорошковою емаллю для запобігання від корозії. Рукоятка виконана з берези в / с. Після закінчення роботи необхідно очистити робочу частину від залишків грунту і садового сміття.
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Граблі кручені з дерев'яною рукояткою. Призначені для збору зрізаних пагонів, розпушування, аерації і вирівнювання грунту на невеликих грядках і клумбах. Робоча частина виготовлена зі сталі Ст3 і пофарбованпорошковою емаллю для запобігання від корозії. Рукоятка виконана з берези в / с. Після закінче..
Граблі 5-зубі з ергономічною дерев'яною рукояткою. Ширина робочої частини 90 мм, загальна довжина 340 мм.Призначені для збору зрізаних пагонів, розпушування та вирівнювання грунту на невеликих грядках і клумбах. Робоча частина виконана з інструментальної сталі У8 і забарвленпорошковою емаллю для..
Граблі 5-зубі з ергономічною обрезиненной рукояткою. Ширина робочої частини 90 мм, загальна довжина 260 мм.Призначені для збору зрізаних пагонів, розпушування та вирівнювання грунту на невеликих грядках і клумбах. Робоча частина виконана з інструментальної сталі У8 і забарвлена молотковій емаллю для..