Викрутка комбінована 'Fusion' SL6/PH2мм MTX 114519

Модель: 114519

Ціна
49.00 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
MTX
Розміри (Д х Ш х В):
230 x 85 x 35
  • Викрутка призначена для монтажу і демонтажу різьбових з'єднань
  • Двосторонній стрижень викрутки має профілі SL 6 мм і PH 2 мм
  • Стрижень викрутки виготовлений з хромованадіевої сталі
  • Твердість робочої частини 50-54 HRC
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Викрутка призначена для монтажу і демонтажу різьбових з'єднань. У комплект до викрутки входять біти, виготовлені з хромванадієва сталі, з профілем SL3; SL5; SL6; РН1; РН2; РН3; Т10; Т15; Т20. Адаптер 1/4. Ергономічна 3-х компонентна рукоятка anti slip поліпшеного дизайну забезпечує зручне захоплення..
Викрутка реверсивна з набором біт з хромванадієва сталі. Має магнітний фіксатор для біт і реверсивний механізм, що дозволяє загортати і відвертати кріплення без перехоплювання ручки. Пластикова рукоятка з гумовою нековзною накладкою забезпечує надійне захоплення і зручність в роботі. У комплекті 9 б..
Викрутка реверсивна з поворотною головкою дозволяє працювати під різними кутами нахилу рукоятки. Бітотримач викрутки і біти виготовлені з хромванадієва сталі. У комплектацію входять біти з профілем: PH - №1, №2..
Викрутка реверсивна із зусиллям під ключ і двухкомпонентной ергономічною рукояткою. Реверсивний механізм дає можливість роботи без перехоплювання рукоятки, що дозволяє максимально знизити фізичне напруження при роботі. Бітотримач викрутки і біти виготовлені з хромванадієва сталі. У комплектацію вход..