Адаптер пластиковий 1/2"-3/4"-1" внутрішня різьба PALISAD 657358

Модель: 657358

Ціна
11.00 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
Розміри (Д х Ш х В):
110 x 70 x 40
  • Адаптер виготовлений з ударопрочной ABS-пластмаси.
  • Комплектується двома перехідниками, що дозволяють приєднувати поливальну систему до кранів діаметрами 1/2"-3/4"-1", з іншого боку адаптера - штуцер (швидкознімне з'єднання).
  • Штуцерний вихід адаптера сумісний з усіма елементами поливальної системи PALISAD.
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Адаптер виготовлений з ударопрочной ABS-пластмаси. Комплектується перехідником, що дозволяє приєднувати поливальну систему до кранів діаметрами 3/4"-1", з іншого боку адаптера - штуцер (швидкознімне з'єднання). Штуцерний вихід адаптера сумісний з усіма елементами поливальної систем..
Адаптер виготовлений з ударопрочной ABS-пластмаси. Посадковий діаметр із зовнішньою різьбою 3/4", з іншого боку адаптера штуцер (швидкознімне з'єднання). Штуцерний вихід адаптера сумісний з усіма елементами поливальної системи PALISAD. ..
З'єднувальний комплект - адаптер з переходом на штуцер і швидкознімний з'єднувач з клапаном 'автостоп' - виготовлений з ударопрочной ABS-пластмаси. Посадковий діаметр на швидкознімний з'єднувач для шланга 3/4" на адаптері зовнішня різьба діаметром 3/4". Штуцерний ви..
Адаптер із затяжним хомутом дозволяє приєднати шланг до крана без різьблення. Штуцерний вихід адаптера сумісний з усіма елементами поливальної системи PALISAD...