Мотижки комбінована тризуба подовжена 'трапеція' PALISAD 620488

Модель: 620488

Ціна
106.00 грн
У наявності
Швидке замовлення
Виробник:
Розміри (Д х Ш х В):
420 x 190 x 73
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Мотижки комбінована з двома типами профілів: трапеція і пелюстка, з ергономічною дерев'яною рукояткою. Ширина робочої частини 60 мм, загальна довжина 350 мм.Призначена для розпушування, аерації ґрунту і прополки на невеликих грядках і клумбах. Робоча частина виконана з інструментальної сталі У8 і за..
Мотижки комбінована, профіль пелюстка і три зубці, з ергономічною обрезиненной рукояткою. Ширина робочої частини 75 мм, загальна довжина 270 мм.Призначена для розпушування, аерації ґрунту і прополки на невеликих грядках і клумбах. Робоча частина виконана з інструментальної сталі У8 і забарвлена ??мо..

24.00 грн

У наявності
Мотижки з пластиковою рукояткою. Ширина робочої частини 100 мм, загальна довжина 230 мм.Призначена для розпушування, аерації ґрунту і прополки на невеликих грядках і клумбах. Робоча частина виконана з інструментальної сталі У8 і забарвлена молотковій емаллю для запобігання від корозії.Після закінчен..
Мотижки комбінована з двома типами профілів 3-зубая і пелюстка, з пластиковою рукояткою. Ширина робочої частини 72 мм, загальна довжина 240 мм.Призначена для розпушування, аерації ґрунту і прополки на невеликих грядках і клумбах. Робоча частина виконана з інструментальної сталі У8 і забарвлена молот..